Asosyal

  • 8


Efendim malumunuz blog dünyasına bir kere bulaşan,kolay kolay ayrılamaz. Bende ona münhasır yeni bir yazıyla karşınıza geleyim dedim.

Açıkcası şu an için ne yazagımı bilemiyorum,lakin "gidişat ne gösterir" ...

Hadi bakalım...

Aslında konuyu çok fazla düşünmeye de gerek yok. Az önce facebook denen illeti açtığımda yıllar önce tanısmıs oldugum Litvanyalı arkadasi haber kaynağının en üstünde gördügümde yine kıskanclık damarım had safhaya cıktı. Sanırım konumuz bu :)

Nedeni ise kendisinin yıllar içinde Avrupa turuna çıkması,arkadaşlarıyla çılgın partiler vermesi,şarkı söylemesi,dans etmesi, tiyatro yeteneğini sahnede sergileme şansına sahip olması ve son olarak moda dünyasında küçük defilelerde görev alması... Ne kadar çok şey saydım degil mi? Bakar mısınız kıza..
Son olarak ne yaptı diye sorarsanız..? Şimdi de arkadaşlarıyla rafting keyfi yapmış...

Anektod: Kendisiyle facebook uygulaması sayesinde ingilizce konusmak üzere tanıstık,kaynaştık,Ortalama 4 yıldır arkadaşlığımız devam ediyor.Gerci cok konustugumuz artık söylenemez. Kendinden bahsedersek,2 kardeş olup...hehe Kendisi Ekonomi bölümünde okuyor,hala mezun olamadı.Ama okumaya devam ediyor.

Şimdi şu duruma bakıpta gıpta etmeyecek birini söyleyin bana.Ben yıllar içinde hangisini yaptım diye sorarsanız..İçlerinde sadece eşli danslar kursuna gittim.Bunu daha önce size söylemiştim. Sonu feci de olsa dans danstır :D Ee peki başka...
Evde oturmaca,film izlemece,dışarı cıkıp arkadaşlarla geyik yapma,mesajlasıp ona buna laf sokma sonra da kitap okumaca...Hayat bu eksende geçiyor..ha arada buraya gelip,bir iki kelam bir şey yaziyorum tabii.(Gerçi bu kadar haksızlık etmeyeyim kendime..Yani yıl içinde yine epey seyahat ettiğimde oluyor )

Ama neden bu kadar sosyal bir tip değilim..Neden neden neden :P (Biraz isyankar bir söylem oldugunu düşünenler olabilir,aman sakın :P )

Bende şu an karar verdim,hayatımda yapmak istediklerimi bir kağıda yazıp,hepsini tek tek uygulamaya sokacagım. Bakalım ne kadar başarılı olucam. Bu konuda desteklerinizi istiyorum...Birde merak ettim normal hayatta bu blog yazarları ne yapar,ne eder,ne içer.Nerede yaşar? Ve gerçek yaşantılarında ne gibi hobileri vardır? Kısa olarak yorum kısmında yazarsanız mutlu olurum... Belki içinizde bize ilham olacak birileri vardır..

Ne bileyim belki biri ben Dan Brownum, ben ünlü yönetmen Tim Burton,Martin Scorsese der de bizi camiaya kazandırır..

ZD bazadan bildirmeye devam ediyor...


8 yorum:

  1. Seyahat edip görüşemediğiniz insanlarda olmuştur zannediyorum :)

    Onun dışında yıl içindeki pes turnuvalarını unutmuşsun. Bak, dün gibi aklımda :)

    Hobilerimi yazıyorum, uyumak, film izlemek, sevdiğim insanlarla seyahat etmek - muhabbet etmek ya da herhangi bir aktivitede bulunmak. Fotoğraf çekmek, kitap okumak, uyumak, uyumak, uyumak diye sıralayabilirim.

    Kendim için son zamanlarda yaptığım en mantıklı şey ise, dil kursuna başlamak oldu. Kurlarımı tamamlayınca bi' başka dil öğrenmeye karar verdim.

    Okul yoğunluğuma bağlı olarak da fotoğraf kursu, fena sayılmam sanırım? :D

    Dün gibi aklımda olan bir şey daha var; dans kursu maceran! Ahh anlatmadıysan bi'gün mutlaka anlatmalısın blogdaşlarına ^.^

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle peracım :D

    Pes turnuvalarını unutmusum hakikaten.Uzun zamandir oynamadıgım icin olabilir ::P Yakın zamanda bir pes turnuvası yapmalıyım..:))

    Ayrıca epey hobinde varmış.Cektigin fotograflardan birkacını bende gormek istiyorum:) Gerci instagramın vardı hatırladım :p :D

    Dil kursu bence de cok mantıklı.Bende istiyorum ama su aptal dilbilgisi egitimi verdikleri icin bir turlu icimden gitmek gelmiyor.Konusma agırlıklı istiyorum ben..:(

    Fotograf kursu mu ?? Hadi canımmmm :))

    Dans kursu macerama blogdaşlar hazır mı bilemiyorum :D Bu arada belki eylül ayında yeni bir dans kursu macerasına yelken acabilirim.Bu konuda çok istekler var :D :D

    YanıtlaSil
  3. Tabii canım insanları mahrum etmemelisin yeteneklerinden , instagramda gördüklerin kişisel çekimler ben biraz daha iyisini istiyorum :)

    Not : geri dönmen gereken yerler var,lütfen geri dön.

    kampanya başlatırım bak! :)

    YanıtlaSil
  4. hahahahaha 2 ay önce bi defter aldım ve yapmadan ölmek istemediklerimi yazıyorum. en basitinden en uçuğuna kadar :)) şimdi sen de yazınca "ben tuhaf değilmişim ya" diye derin bi oh çektim :))

    YanıtlaSil
  5. Litvanyalı arkadaşın maşallahı var. Millet neler neler yapıyor ya duydukça '' ee ben öleyim o zaman '' diyesim geliyor ya :D

    YanıtlaSil
  6. Yok ZD, diğerler blog yazarları da senden sosyal değildir. Yani değildir değil mi? Yani ben değilim.

    Sosyal değilim, ama işsizim. Çok feci işsizlik yaparım. Kibritten eve kadar tut da, evde yemek yapıp yemekleri farklı kombinasyonlarda yemeye kadar. (Farklı kombinasyonlardan kastım, yumurtayı pizzayla tavada yemek ya da en basitinden Coco Pops'u çayla yemek gibi.)

    Hiç dışarı çıkmıyor musun diyorsan neredeyse her gün kibrit almak için, oruçlu olsam da olmasam da, 20 dakika yolu yürüyorum.

    Ama ben de kafaya taktım, işsizliği bırakıp biraz sosyal olacağım.

    YanıtlaSil
  7. Beyruz uzun zaman önce yazmıssın.Umarım dediklerini yapmıssın.Benim işi olupta sosyal olucam diye işini bırakan arkadasım var.O yuzden işsizken sosyal olmuyorsan ayıp edersin :) İşi kafana takma bende aylarca işsiz gezip sonrasında keşke daha fazla gezseymişim diyenlerden oldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu bu kadar gezdikten sonra söylemeseydin be zd :D

      Sil

Söz uçar yazı kalır...