Fazla arkadaş göz çıkarmaz...

  • 4


Hayt huytt...aduuuket aduuuket....


Sizleri bu sefer farklı bir şekilde selamlamak istedim. Zaten çok sık yazamıyorum.Biraz ilgi çekici olsun degil mi? :)

Uzun zamandır olmamamın sebepleri var tabii..  Nereden başlasam bilemiyorum. Kenya maceramdan mi,Namibia safarimden mi? Yoksa Tokyoda öğrendiğim Suşi ziyafetimden mi?

Meraklanmayın hepsini tek tek ileride bahsedeceğim. Şimdi bahsedemememin sebepleri de var tabii.Mesela hepsinin şu an için bir hayal olması gibi. Lakin bir tv programcisi derse ki ZD cim seni dünyanın dört bir tarafına gonderiyoruz,bu heyecanlarını bir blog tv sinde paylas...Neden olmasın ??

Sizlere dünyanın dört bir tarafından yazamıyorum ama bugünlerde çok garip arkadaşlarım oldugunun farkına vardım...

ne gibi mi?

En son arayan arkadaşım...
Kendisi internet üzerinden para kazanmaya calisan bir arkadasim.Cok detaylı anlatamayacagim.Umarım bu yazımı okumuyordur :D Ama sadece bu iş için devlet memurlugundaki işini bıraktıgını soyleyebilirim :))
Zd bugun sabahtan bu yana aradığım 10. kişi olabilirsin. İnsan yasadığı şehirde tek bir dışarı çıkabileceği insan mı bulamaz..Biri telefonumu açmadı,diğer iki kız arkadaşım bugün dışarı cıkma hevesleri olmadıgını söyledi.(Lakin onlar her aradıgında koşa koşa gidiyordum :D ) Diğeri ise internet üzerinden çok güzel bir kizla yazıstıgını ve bölemeyeceğini söyledi bla bla bla...ZD nerdesin?

Halbuki kendisiyle aynı şehirde bile yaşamıyoruz :D

İkinci arkadaşım bir bayan..Kendisi özünde iyi bir kiz. Lakin buradaki arkadas profilim ise biraz garip. Son zamanlarda öğreniyorum ki kendisi içinde bulundugumuz sehrin disindaki kisilerle internet üzerinden tanısıp bulusuyor. Amacı carpe diem.Yeni insanlarla tanısmak hosuna gidiyormus..
Hatta gecen gun bir cafede otururken karsı tarafta onu biriyle gördüm..Hemen telefona sarılıp,bu da mı dedim?
Kendisi hemen tuvalete kacıp,gülerek nasıl ama begendin mi diye sormaz mi ? Tam benlik dedim :D
Sonrası murphy kanunu gibi..Her hafta mı biriyle görünür insan... Acep şu bizim birinci anlattığım arkadasımın arkadası da mı o siteye takılıyor.Yoksa yoksa.....Ladesss...
Bu arada yazıstıgı sitenin ismini ogrendim. Bir Allahın kızı mesaj atmadı hehehehe :P Bizimkini nasıl bulmuslar ki hehehe

Ücüncü arkadasım ise evlenmek isteyen biri. Fakat bu seferki diğer arkadasımdan farklı. Bayan olmasının yanında,asker hayranı..Subayda subay.. Eve gelen görücülerin haddi hesabı yok.. Ya annen kovmuyor mu diye soruyorum. Tanısmaktan ne sıkıntı olacak ki diyor...

En son olayını anlatayım...
Bir çocuk buna yıllarca hayranlıgını dile getirmis durmus. İlla evlenelim de evlenelim. Ailenle tanıscam da tanıscam.. Agucukta gugucuk..Banane banane...
Her neyse kızda kabul etmiş.Gel tanıs bizimkilerle, yeter demiş. Ama bilesin ki benim kararım olumsuz...Çocukta kapmış çiçeğini,şekerini,çikolatasını...Gelmiş hanım kızımızın evine. Anneyle tanışmış,babayla sohbet edilmiş. Ertesi gün hep beraber yemeğe gidilmiş. Kızımızla daha ertesi günde karşılıklı bir şeyler içilmiş. Oh her şey ne ala değil mi? Her şey çok güzel ve özel...

Ama işin garip tarafı bundan sonra..
Kız ne demiş. Dediğim gibi,geldin ama benim fikrim olumsuz.. 
Şimdi çocuğa yazık diyenler olacaktır. 
Bir hafta sonra çocuktan kıza gelen mesaj. Nasılsın tatlım...

Velhasıl kelam...
Ne kadar çok arkadaş..O kadar eğlence..O kadar ekşın...oh ye...

4 yorum:

  1. İnternetten tanışanı mı dersin evde pinekleyeni mi dersin..
    internetten tanışanda bayagı cesaretli çıkmış arkadaş. Carpe diem diye diye sapıgın birine denk gelmese bari. Şu kız istemiyorum dediği halde gelen arkadaşta bir degişikmiş. Fikrini degiştirmeye azimli adam.

    YanıtlaSil
  2. İnternetten tanışana aynı şeyi bende söyledim.Takıntılı biri olur,sapık olur.Her sey olur..Neymiş o tahlil edermiş.Ne halin varsa gör dedim :))
    Çok azimli insan var lilycim bu hayatta :D

    YanıtlaSil
  3. Hahaha zd ya;

    Arkadaşların ilginç, anlattığın şeyler komik filan ama sürekli çekilecek gibi değiller sanki.. Ayrıca nerde çokluk orda..... :)))) ne demişler, az insan çok huzur!

    Velasıl kelam, yazılarını özlemişim daha sık yaz :) muck

    YanıtlaSil
  4. Yeni yazı istiyorum ben ya. Bir görünüyorsun sonra 50 yıl yoksun.

    YanıtlaSil

Söz uçar yazı kalır...