Merhaba evribadi

  • 4



Merhaba,

Askerden geldim. İşe başladım. Taşındım. Bir şeyler bir şeyler... Hayat çok hızlı akıp geçiyor. Yalnız bu hayat akıp giderken bazı şeyler oluyor. Ama genel olarak bir çok değişmesine rağmen  bana bir şey değişmiyormuş gibi geliyor. Çok felsefi oldu farkındayım.

Bu arada sevgili dostlar yeni yerim İstanbul. Artık taşrada karıştırdığım haltları bir kenara bırakıp kendimi İstanbula emanet ediyorum. Bakalım istanbulda beni ne gibi maceralar bekliyor.

tabii benim gibi bir insan istanbula taşınmadan önce alt yapı çalışmalarına başlaması lazım. Daha gitmeden birkaç tane noktaya atış yaptım. tabii bu atışların ne olduğunu ilerleyen zamanlarda bahsedicem. Tabi bir sorunum var. o da parasal açıdan biraz daha rahatlayabilmem. İş haricindeki kalan zamanlarda ekstra bir şey yapmalıyım ki taşrada yakaladığım üstün potansiyelimi burada da devreye sokabileyim :P (taşrada ne yapıyordun diyenler için:evde oturmak,spora gitmek,sinema,yüzmek.başka da bir şey yok )

yahu insan istanbula gelince sanki hayatında birçok şey değişecekmiş gibi geliyor.halbuki baktığımda cevremdeki tüm insanlar normal anadolu insanına göre daha monoton yaşıyor Tabii kızları ayrı tutuyorum. Bu kız arkadaşların para biriktirme dertleri olmadığı gibi o kafe senin bu kafe benim dolaşıp duruyorlar. arada saçlara iki balyaj iki boya ohhh.. gel keyfim gel...

halbuki biz erkekler öyle mi? para biriktir,araba al,ev al...sanki bunlarda çok kolay bir işmiş gibi. Bazen kız mı olsaydık diyorum :P

Ya da bir sponsor mu bulsam. Biri elimden tutup beni halay başı yapsa bende mendilimi çıkarsam sallasam da sallasam.

her neyse istanbul macerası başladı lakin istanbula daha 2-3 günlük gidebildim. bu dakikadan sonra istanbullu camiaya bir kişi daha kazandı diyerek hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum.

Özellikle davetler,açılışlar için iletişim hattından bana ulaşabilirsiniz.Sevgiyle kalın hoşçakalın..

Zd hala kırmızı kanepesinden bildiriyor.Eskimedi gitti!

4 yorum:

  1. Hayırlı olsun zd senin adına sevindim. Metro fotoğraflarını bekliyoruz. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ediyorum :) metro fotograflarımı yavastan yayınlıyorum :)

      Sil
  2. Geç oldu lakin.. Hoşgelmişsin.
    Son satır gülümsetti, hakkaten ya eskimedi gitti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbulduk lily :) seni yoklamıştım ama blogun kapalıydı :) seni gördüğüme çok sevindim ve başkalarını boşver diyorum :))

      Sil

Söz uçar yazı kalır...