Moda Blogu

  • 5


Bu kızların moda çılgınlığı beni öldürecek..

Her actıgım blogta moda içerikleriyle karsılasıyorum. Bugunlerde pek erkek bloguna da rastlayamıyorum.Şöyle erkekce seyler gorerek içimiz acılsın dedik ama yok yok...!!

Nerdesiniz erkek blog yazarları...Görüyorum ki ortamı kız arkadaşlara bırakmıssınız...

Neyse ben neden şikayetciysem bu durumdan..Kızlar siz bana aldırıs etmeden blog acmaya devam edebilirsiniz.Yalnız lütfen eskiden oldugu gibi her telden takılan bloglar istiyoruz :)

Bu arada bizim ne eksiğimiz var kızlardan..Erkekler olarak bizde bir moda blog akımı baslatmalıyız.Evet bu konuda cesaretli erkek arkadaslari meydana davet ediyorum.Ben kendi seçimlerime pek guvenmedigim icin bu konuda sesimi cıkarmak istemiyorum. Ayrıca alışveriş mantıgım klasik Türk erkek mantıgıyla birebirdir. Gidilir ve alınır.Alışveriş o gün,benim için bitmiştir. Başka pazarlara,yazlara,sıcaklara bla bla...


Ama bir kız titizliğiyle alışveriş yapan erkek arkadaslara hep imrenerek bakmısımdır :P

 Oysa ki bende arkadaslarımı yanıma alsam magazanın vitrininden yeni gelen ürünlere baksam,içeri girip piyasa arastırması yapsam fena mı? İçeri girdikten sonra vitrindeki bütün ürünleri aşagı indirsem hepsini tek tek deneyip daha sonra hangisi guzel oldu diye arkadaslarima sorsam... Yakıstı degil mi diye aynaya bakıp bakıp kendi cevremde dönsem fena mı olurdu? Daha sonra gözlerimle uzağa dogru bakıp bir 10 saniye düşündükten sonra sol kaşımı kaldırıp cık olmadı desem...Ne eksiğim var benim!!! Ne eksiğim var!!! Söyleyin banaa...

Duyun benim bu yakarışımı...

Hem ürünleri denerken Dünyanın en yakısıklı adamı burada işte..Benim...O kişi benim diye nidalarda bulunamayacak mıyım.Yok mu benim hakkım...!!

Peki magazada o kadar ürünü denedikten sonra hicbir ürün almadanteşekkür edip,yanımdaki arkadaslarima bu Tshirtü aslında baska yerde bulamam.Ama paramda yok..Ne yapsam bilemedim.Kredi kartımı da kullanmak istemiyorum...Gelecek ay alayım en güzeli deme lüksüne sahip degil miyim?? Ayhh!!

En önemlisi ise..Hep imrenerek baktıgım ve bu söz için aylarca ayna karşısında çalıştıgım bir türlü kullanma fırsatı bulamadıgım "Madem bir şey alamadık,hadi erkekler bir kahve icelim diyemiyecek miyim??""

Nerde bu millettt nerde bu alışveriş çılgınlıgı....

ZD erkek yakarışı yakarken... bildirdi.


5 yorum:

  1. http://birinceses.blogspot.com/
    http://odunluzikkim.blogspot.com/
    http://1iyokmu.blogspot.com/
    http://osiriscemo.blogspot.com/

    işte 4 adet erkek blogu :D doya doya oku :D

    YanıtlaSil
  2. Melodram bu iyiliğini hicbir zaman unutmayacagımı bilmeni isterim :P Keşke şöyle güzel kızların aynı zamanda ilişki durumu single olan birkaç kız arkadasın blog ismini verin diye bir yazı yazsaymısım :))
    Bu Sezen Aksunun yıllar önce yazdıgı "bir kedim bile yok" sarkısına döndü.Sezen Aksu bu sarkıyı yazdıktan sonra herkes Sezen Aksuya kedi göndermiş.İddia edilir ki Sezen Aksu da bu duruma keşke bir arabam bile yok diye sarkı yazsaydım diye serzenişte bulunmus hehe :) Bizimki de o hesap :) Ama yine de çok sağol :P

    YanıtlaSil
  3. http://uzayboslugu.blogspot.com/
    http://ilgiyeihtiyacimvarlan.blogspot.com/
    http://ikarusunbeyni.blogspot.com/
    şu sonuncusu benim gerçek hayatta da arkadaşım, ama moda falan yazmıyorlar, takdir edersin ki.

    Yazmasınlar da bence yahu :)

    Bir de çok fazla kombin yok ya ondan olabilir. Mesela bir erkek "kombin"i de bilmez. Kombin diyen bir erkek tanıdığım bile olmadı benim.

    Bu ve benzeri...

    YanıtlaSil
  4. @misisgamze
    Erkekler için kıyafet bulmak başlı başına bir bela zaten :) Mesela ben hiç istediğim şeyleri bulamam..O yuzden de kafama göre bu iyidir,su iyidir deyip alır giderim :)) Kombin nedir ki,yenir mi :P
    Bu arada epey erkek blogdaş sahibi oldum :D Teşekkürler heeheh

    YanıtlaSil
  5. ZD bir şey dicem,

    Erkeklerle alışveriş, kadınlarla olanlardan daha zor.

    Sebeplere geliyorum hemen.

    Öncelikle en sık alışveriş yaptığım erkek, yaşıt sayıldığım kuzenim:
    Tam da bahsettiğin gibi, o mu bu mu, beyaz mı gri mi, bilmem ne diyip mağazayı bir kadın kadar birbirine katmasa da kısmi olarak birbirine katanlardan.

    Kardeşim:
    Zor beğenir. Ama ne alsa yakışır, çünkü fittir. AMA ZOR BEĞENİR, takıntılıdır azıcık babası gibi!

    Babam:
    Babamla alışverişe çıkmadım kolay kolay. Ama babama hediye almak çok zordur. Çünkü kolay beğenmez, beğenmedim de diyemez. Saatlerce düşünür, onun yerine ben katarım erkek mağazasını birbirine. Ve gerçekten beğenir :D (zevkli insanım söylemeden geçemicem :D)

    Sevgililer:
    Tek bir sevgilimle alışveriş yaptım. Ve o da çok zordu. İnan bana, benden zor beğeniyordu. Yok göbeğim, yok bu renk erkek adama yakışır mı. Sevgilin beğenmiş, sus işte! Yok!

    Erkek moda bloggerina dönüşürsen sana böyle yorumlar yok. Bilgin olsun :D

    Sevgiler :D

    YanıtlaSil

Söz uçar yazı kalır...