Entrika

  • 22
Sevgili blogdaşlarım

Uzun zamandir sizlere buradan sesleniyorum. Ağlıyorum,sızlanıyorum,içimi döküyorum fakat sizleri sevdiğimi söylemiyorum.. Bugün içimden sizleri sevdiğimi söylemek geldi... Blogumu ilk defa okuyanlar için Erkek olduğumu söyleyeyim :D Genelde bu tarz şeyleri kızlar yazar bilirim...

Her neyse...

En son nerede kaldığıma baktığımda bir kızın peşinden gittiğimi ve intikam için gün saydığımı gördüm. Çokta doğru.. Fakat şu ara içimden tek bir şey yapmak gelmiyor.
O yüzden kendisine "zort" çekip hayatıma kaldığım yerden devam etme kararı aldım. Bu yüzden ilk içimde kalma durumunu onun sevdiği bir arkadaşıyla buluşma planı yaparak geçirdim. Durumu hafifçe atlatmak önemli bilirsiniz.
Beraber bowling oynama planı yaptık! Biliyorum ki bunlar intikam için değil. Zaten öyle ki bowling planı yaptığım kişi kendisine bu öneriyi sunmuş, o da gelirim demiş. Fakat o gün geldiğinde,onun ani hasta oluşu planları ters düz etti. Bizde onsuz gitme planları yaparak yola kaldığımız yerden de devam ettik. Oldukça eğlenceliydi. Hatta bazen diyorum ki.... !!!

Velhasıl anlayacağınız gibi vur kaç taktiği bu durumda pek işe yaramamış oldu.

Tabii bizde plan biter mi bitmez... O yüzden bende şu ara,mahkum bırakma politikası uyarınca, oyunu kurallarıyla oynamaya devam ediyorum. Lakin işin sonu nereye gider bir bilgim yok.
Hmm unutmadan oyunu kurallarına göre oynarken tabii profesyonel bir kiz arkadaştan da destek alıyorum. Onun sayesinde kızın düşünce yapısını ve nasıl hareket ettiğine dair ipuçları alıyorum. Sizlerden de bu konuda destek istiyorum.

Kızın yapısı hakkında size birkaç ipucu vereyim...

  • İlgiden kesinlikle hoşlanıyor. Fakat bu ilgiyi sadece tek taraflı istiyor. Karşı tarafa sadece bakışlarıyla vs hissettiriyor. Onun haricinde bir şey yok...
  • Erkek arkadaşı varmış. Lakin bunu saklamayı tercih ediyordu ki yogun ısrarlarım sonucu söylemek zorunda kaldı. Sonrasında bana türlü bahaneler söyledi. Yok efendim şöyle de böyle de diye...(Erkek arkadaşı vardı da ne diye peşinden koşarsın diyenlere bir önceki yazımı okumalarını tavsiye ediyorum)
  • Kafası çok karışık.
  • Gamsız ve kendini çok akıllı sanıyor. Saf gibi duran görünüşünün altında bilinçli ama bir o kadar da garip bir kız tipi var. Yani bir kere beynine girildiğinde darmadağın edilecek bir yapısı var. Bildiği bütün denklemleri ters düz edip 2+2=5 pozisyonuna getirilebilir.
  • Her kızın veya herkesin bir zayıf noktası vardır. Onu hala çözemedim.
Şimdi sizlerden isteğim böyle bir durumdaki kıza nasıl müdahale edilebilir?
-Kendini nimetten sayma sen olmazsan başkası olur mantığım biraz fazla tepti sanırım ki sizli bizli konuşmaya başladı :D

Evet düşünceleriniz nedir ?

Zd kırmızı kanepesinden bildirmeye devam ediyor...

Yazımı okurken bu videodaki şarkı da size gelsin...




22 yorum:

  1. aa ben seni hep kadın sanıyordum. :)

    YanıtlaSil
  2. Çok ağır oldu bu be burgundy :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaha benim hatam tamamen :D

      Sil
    2. Bugünden sonra yazılarım daha sert olacaktır bilgine :D

      Sil
    3. Yorumum takıldı galiba :) Bence bırak O'nu kendi haline, intikam almaya değmiyor bazı insanlar..

      Sil
    4. Bazen bende öyle düşünüyorum ama kendimi de durduramiyorum kahve telvesi..Açıkcası hiçbir kızın peşinden koşma gibi bir durumum yoktur ama bunda nedense inat ettim...Yüzüme pişkin pişkin söylemesi canımı sıktı...

      Sil
  3. Ya canım zdm vazgeçmek için türlü sebeplerin var. İntikama değer mi? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değer mi değmez mi bilemiyorum. Üzerinde çok düşünürsem cevap zaten çok belli ama... :)

      Sil
  4. bence kızla belirli aralıklarla ilgilenmelisin ve buna alışmasını sağlayacak kadar devam etmelisin.
    bir noktadan sonra azaltmadan, birden ilgini kesmeli ve düzensiz bir biçimde onu hatırladığını gösteren ve basit günlük meselelerle ilgili öylesineymiş gibi ilgi göstermelisin.
    afallar, neden benimle ilgilenmeyi kesti diyerek huzursuzlanır ve kendinde kusur arar. o noktada açık verir ve zayıf noktasını da belli eder. bu kadar ilgiye aç bir kızın en mühim zayıf noktalarından biri de muhtemelen sevgilisinin ilgisizliğidir zd ciğim rasgelsin :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mirage çok teşekkürler.. :)) Açıkcası bu kadar net ve temiz bir cevap beklemiyordum ama benimde aklıma yattı.. Sonuç ne olur bilinmez ama gelişmeler hakkında seni de yakinen bilgilendiricem :) Ayrıca şunu da söylemem gerekirse bu operasyon uzun soluklu bir operasyon olacak belli. Zayıf noktasını elde ettiğim an...!!! Ayrıca erkek arkadaşıyla ilgili bana bazı ipuçlar verdi aslında. Mesela eski erkek arkadaşıyla sorunları olduğunu ve bitebileceğini dahi söyledi.. Bende beni ilgilendirmez deyip kestirip atmıştım. Sanırım yanlış yapmışım :P :)) Teşekkür ederim mirage...

      Sil
    2. yo yoo. erkek arkdaşıyla ilgili dertleşmemen iyi olmuş, o durumda klasmanın değişirdi. gayet elverişli şartlar var önünde yahu. zafer senindir!

      Sil
  5. zd yahu ne yalan söyliyeyim ben de seni bayan sanıyordum :) eheheheh :) yahu kız bunlardan mı ibaret bence hala eksik gibi :) biraz daha bilgi olmalı :) ancak kızı anaiz şeysine bittim eheheh :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok artık k.prens... :D Okumuyor musunuz siz benim blogu :D Nasıl bir intiba bıraktım sizde anlamadım ki hahaha
      Kız hakkında çok açık verirsem buralarda bir yerlerde olur yakmayayım kendimi :D Ama ne tür bir bilgi lazım :D

      Sil
    2. Ehehe okuyorum tabi ama ben de idrak problemi var :) Hem çok yeniyim blogunda, rica ediyorum mazur gör, yoksa ayıbımı nasıl örterim :) Yia olmaz bir şey, ama ben de herhalde mia'nın dediği gibi bir şey derdim sanıyorum işin içerisinden çıkma zor :)

      Sil
  6. yahu ZD hiç boşa zaman harcama bence ama bu kız erkek arkadaşı olduğu halde saklıyorsa da (en başta) ilgiden kesinlikle hoşlanıyor ama yardımcı olamadım farkındayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın Mia ama kapıyı bana açıp sonra bu şekilde dengesiz davranması beni sinir etti. Yani gelebildiğin kadar gel,benle ilgilen sonrasında şutingen gibi...Bazen bende üzerine düşmeyeyim diyorum ama...Ne bileyim..Belki de bir an silip atarım bilemedim.

      Sil
  7. Hayatına kaldığın yerden devam et etmesine de, bence O'nu da kendi haline bırak.. İntikam planlarından vazgeç yani. Bu sadece seni yorar derim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hak veriyorum sana kahve telvesi... Yorulacağımdan da eminim ama ne bileyim. Bazen bende diyorum aman ne uğraşıyorsun,bırak ne hali varsa görsün diye..Lakin lakin lakin...
      :) Öyle işte...

      Sil
  8. Yalnız ben burda bir kahkaha atmak istiyorum izninle. Seni kız sananlar varmış, şok yaşadım ve güldüm :))))

    Mirage'in yorumuna katılıyorum ve tabiiki Mia'nın söylediğine de. Bir şeyler saklayan kızla birlikte olsan nasıl güvenirsin ki? Ben de soru işareti oluşturur öyle tipler.

    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkcası bende şok oldum Aryacım :)) Yani takipçiler pek takip etmiyor ben buradan bunu anladım :D

      Sil
  9. itiraf ediyorum bende seni ..... :D tamam şaka öyle bişey hiç sanmadım bi kere profil resminden anlamaları lazım ayıp be ayıpp koskoca zd ye gelmiş bayan diyorlar hiç yakıştıramadım..
    ya bi de entrika ve sen. ne alaka ya gülesim geldi :D
    yok yok sen entrika çevirsen kesin komedi olur, öyle bişey yapcaksan beni de çagır tamam mı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ediyorum Lilycim :D sende kız falan sansan intihar etmem gerekiyordu :D Ayrıca dışarıdaki davranışlarımı tekrardan gözden geçirmem gerektigini düşünecektim :D Lakin boyle bir seye gerek yok... :D
      Ayrıca entrika bana göre değilmiş, bunu anlamış oldum. Ben düz bir adamım saklayamıyorum içimdekileri :D hehee

      Sil

Söz uçar yazı kalır...